Cheeky Panda antibakteriális bambusz törlőkendő
The Cheeky Panda természetes bambuszból készült antibakteriális törlőkendő 100db
2 190 Ft
Egységár: 1 369 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

The Cheeky Panda természetes bambuszból készült antibakteriális törlőkendő 100db

  • Cikkszám: 000608
2 190 Ft
Egységár: 1 369 Ft / kg

A Cheeky Panda antibakteriális felületi törlőkendők többcélúak – bármilyen felületet gyorsan és egyszerűen megtisztítanak, nincs szükség más felülettisztítóra. Hatékonyak a szennyeződések és a foltok ellen, de kímélik a bőrt.
 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Szeretnénk a fenntarthatóságot a tömegpiacra hozni, arra inspirálva az embereket, hogy hagyják el a megszokásaikat a boldogabb és egészségesebb jövőhöz illeszkedő termékekért! Naponta 27 000 fát vágnak ki a hagyományos papírgyártás érdekében, bolygónk hatalmas területei pedig erdőirtásnak vannak kitéve. Több ezer fát mentünk meg a kivágástól egy megújuló alternatíva – a bambusz – használatával! A kevesebb műanyag fantasztikus, igaz? Eltávolítottuk a műanyag csomagolást papírzsebkendő-kínálatunkból, így az 100%-ban műanyagmentes. Büszkék vagyunk arra, olyan vállalat vagyunk, amely az üzleti életet fenntartható irányban használja, ünnepelve a pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti gyakorlatot. 
 

Összetevők

100% bambuszból készült törlőkendők átitatva: tisztított víz (99%), decil-glükozid, Benzalkónium-klorid (0,1%), polihexametilén-biguanid, D-limonén, citromsav.
 

Részletes leírás

Nincsenek benne káros kémiai anyagok, csak tiszta, növényi alapú természetes összetevők, amelyek bambuszból és 99%-ban tisztított vízből készülnek. Illatanyag-, műtrágya-, peszticid- és klóros fehérítő mentes. A gyorsan növekvő, FSC által jóváhagyott bambuszszálak felhasználásával a Cheeky Panda antibakteriális törlőkendői fenntarthatóak és megújulóak. A Cheeky Panda vegánbarát és kegyetlenség-mentes! Állatokon soha nem teszteltek és nem is fognak. A Cheeky Panda minden megvásárolt csomag árának egy részét az esőerdők védelmére adományozza.
 

Teljes leírás