Cheeky Panda bambusz tisztító arctörlő
The Cheeky Panda természetes bambuszból készült törlőkendő 25db
1 090 Ft
Egységár: 2 180 Ft / kg

The Cheeky Panda természetes bambuszból készült törlőkendő 25db

  • Cikkszám: 000610
Átvehető
Szállítható
1 090 Ft
Egységár: 2 180 Ft / kg

100%-ban biológiailag lebomló bambusz törlőkendő, arctörlő, sminklemosó. Környezetbarát és bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Szeretnénk a fenntarthatóságot a tömegpiacra hozni, arra inspirálva az embereket, hogy hagyják el a megszokásaikat a boldogabb és egészségesebb jövőhöz illeszkedő termékekért! Naponta 27 000 fát vágnak ki a hagyományos papírgyártás érdekében, bolygónk hatalmas területei pedig erdőirtásnak vannak kitéve. Több ezer fát mentünk meg a kivágástól egy megújuló alternatíva – a bambusz – használatával! A kevesebb műanyag fantasztikus, igaz? Eltávolítottuk a műanyag csomagolást papírzsebkendő-kínálatunkból, így az 100%-ban műanyagmentes. Büszkék vagyunk arra, olyan vállalat vagyunk, amely az üzleti életet fenntartható irányban használja, ünnepelve a pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti gyakorlatot. 
 

Összetevők

100% bambuszból készült törlőkendők átitatva: tisztított víz (99%), glükonolakton, nátrium benzoát, gliceril-kaprilát, gliceril undecilenát, PEG-7 gliceril-kakaósav. 
 

Részletes leírás

100%-ban biológiailag lebomló bambuszból készült, műanyagot nyomokban sem tartalmaz. Kíméletes a bőrhöz, bőrgyógyászatilag tesztelt és kíméletes a bolygóhoz. Használat után egyszerűen dobja ezeket a törlőkendőket a komposztládába, és idővel természetesen biológiailag lebomlanak. Nincsenek benne kemikáliák, csak tiszta, növényi alapú természetes összetevők, amelyek 99%-ban bambuszból készültek. A Cheeky Panda sminkeltávolító arctörlői fenntarthatóak és megújulóak. Vegánbarát és kegyetlenség-mentes minősítéssel rendelkeznek. Állatokon soha nem tesztelünk és nem is fogunk. 
 

Teljes leírás