Részletes leírás
Kiváló élettani hatásokkal bír, így étvágygerjesztőként étkezés előtti, míg gyomorjavító, emésztést elősegítő szerként étkezés utáni fogyasztása is javallott.
A torma gyógyhatású, baktérium- vírusölő erejét már ősidők óta ismerjük, de napjainkban inkább kulináris értékei miatt fogyasztjuk.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Kiváló élettani hatásokkal bír, így étvágygerjesztőként étkezés előtti, míg gyomorjavító, emésztést elősegítő szerként étkezés utáni fogyasztása is javallott.