Részletes leírás
Az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van. A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a legjobb a pálinka is!
A magyar pálinka hírnevét ez alapozta meg, amikor annak idején elvitték Angliába. A magyar kajszi, mint gyümölcs a legkényesebb, de mint alapanyag a legjobb.
Az 1991-ben alapított vállalkozásuk Tolna megyében, Györkönyben található. A főzde megálmodója, mérnöki munka mellett – hobbiként – sajátította el a pálinkafőzés tudományát és indította útjára a családi vállalkozást felesége és lányai segítségével. A cég kezdetben bor- és almapárlat előállításával foglalkozott. Mióta megvásárolták a 100 éves györkönyi községi pálinkafőzdét, a közvetlen, fatüzelésű kisüstöket átalakítás nélkül üzemeltetnek, érlelő pincének pedig 100-150 éves pincéket használnak. Sok vívódással járt, hogy előállítható-e magyar szőlőből, magyar kisüstön, magyar tölgyfahordóban érlelt kitűnő minőségű brandy? De az elért eredmények a kérdést eldöntötték. Igy a termékpalettán mára már 10-12 éves érlelésű, kétszeres aranyérmes X.O. minőségű Bardin brandyt, valamint a hazai és nemzetközi versenyeken elismert érlelt Bardin almapálinkát is kínálnak.
Az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van. A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a legjobb a pálinka is!
Webáruházban csak nagykorú felhasználók vásárolhatnak. Kérlek, nyilatkozz, hogy elmúltál-e 18 éves!
Our webshop is available only for visitors above the legal age. Please verify that you are above the legal drinking age!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.