Részletes leírás
13 fűszerből álló fűszerkeverékből és egy kis sóval ízesítik, majd több, mint egy napon keresztül bükkfával füstölik.
Hagyományos elzászi recept alapján készítik ezt a hidegen füstölt kacsamellet.
Bonaparte érkezésekor két üzletben lehetett foie gras-t kapni Strasbourgban. Míg 1803-ban Philippe-Edouard Artzner megnyitotta saját üzletét a város központjában, ahol a változó gasztronómiai trendekhez igazodó foie gras termékeket állított elő és forgalmazott. Ebből az üzletből lett a mára világszerte ismert Edouard Artzner cég.
kacsamell, só, fűszerek, érlelő enzimek tartósítószer (nátrium- nitrát (E250)
13 fűszerből álló fűszerkeverékből és egy kis sóval ízesítik, majd több, mint egy napon keresztül bükkfával füstölik.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.