Részletes leírás
Ínyenc francia pástétomok a legfinomabb összetevőkből. Próbálja ki ropogós kenyérre kenve egy pohár bor mellé!
Ízletes vaddisznópástétom vargányával.
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a M. de Turenne pástétomok. Terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, halakból.
sertés hús, sertés zsír, csirkemáj, vaddisznóhús 20%, tinóru gomba 7%, tojás, hagyma, só, marha zselatin, bors, fokhagyma, természetes aroma, ízesítő
tojás
Ínyenc francia pástétomok a legfinomabb összetevőkből. Próbálja ki ropogós kenyérre kenve egy pohár bor mellé!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.