Bortolin Angelo Brut Valdobbiadene DOCG 0,75l
Bortolin Angelo Brut Valdobbiadene DOCG 0,75l
6 390 Ft
Egységár: 8 520 Ft / l

Bortolin Angelo Brut Valdobbiadene DOCG 0,75l

  • Cikkszám: 607433
Átvehető
Szállítható
6 390 Ft
Egységár: 8 520 Ft / l

A Bortolin Angelo Brut Valdobbiadene DOCG egy 0,75 literes palackban kapható pezsgő, melyet a Bortolin Angelo borászat készített. Ez a pezsgő egy száraz és frissítő ital, melyet az olasz Valdobbiadene régióban, DOCG minősítéssel termelnek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Bortolin Angelo egy olasz borászat, mely az északkelet-olaszországi Veneto régióban található, a Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG területén. A borászat hosszú múltra tekint vissza, és elkötelezett a minőségi pezsgők és borok előállítása iránt. A cég családi vállalkozásként működik, és generációk óta foglalkozik a szőlőtermesztéssel és borászattal.

Részletes leírás

A Bortolin Angelo Brut Valdobbiadene DOCG egy kiváló minőségű pezsgő, melyet a Bortolin Angelo borászat készített az olasz Valdobbiadene régióban. Ez a pezsgő egy igazi különlegesség, melyet a Glera szőlőből készítenek a régióban, mely a Prosecco nevű pezsgőalapanyagot adja. A pezsgő készítési folyamata hagyományos módon történik, azaz az ún. Charmat módszerrel, mely során a másodlagos erjesztés acél tartályokban történik. Ezután a pezsgőt üvegbe palackozzák, hogy megőrizzék frissességét és buborékosságát. A Bortolin Angelo Brut Valdobbiadene DOCG pezsgő száraz, friss és gyümölcsös ízvilágú, melyet gyakran élveznek a különleges alkalmakon, vagy akár egy könnyedebb hétköznapi étkezés mellett is.

Teljes leírás