Floris Passion 0,33l
Floris Passion 0,33l
1 290 Ft
Egységár: 3 909 Ft / l

Floris Passion 0,33l

  • Cikkszám: 982007
Átvehető
Szállítható
1 290 Ft
Egységár: 3 909 Ft / l

A Floris Passion sör egy kellemes belga kézműves sör, melyet egyedi gyümölcsös és fűszeres ízvilágáról ismernek. A passiógyümölcs különleges keverékével ez a sör frissítő és fűszeres ízt kínál, amely kiemeli azt a hagyományos sörfőzésektől. Élénk és aromás jellege miatt a Floris Passion sör kedvelt a sörkedvelők körében, akik egy élénk és trópusi élményre vágynak.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A belgiumi székhelyű Floris sörfőzde híres a különleges és ízletes sörök főzésében való kivételes kézműves munkájáról. A több évtizedes gazdag múltra visszatekintő sörfőzde elsajátította a hagyományos sörfőzési technikák és az innovatív összetevők ötvözésének művészetét, hogy prémium sörök változatos választékát hozza létre. A Floris Brewery különösen híres a gyümölcsökkel ízesített kínálatáról, ami jól mutatja elkötelezettségüket a hagyományos sörízek határainak feszegetése iránt. A sörfőzde elkötelezettsége a minőség és a kreativitás iránt megszilárdította hírnevét, mint a belga kézműves sörök kiemelkedő szereplője, amely egyaránt vonzó az ínyencek és az egyedi és élvezetes ivási élményt keresők számára.

Részletes leírás

A belgiumi Floris Passion sör egy lenyűgöző kézműves sör, amely nyár esszenciáját ragadja meg a passiógyümölcs infúzionjával. Ez a belga alkotás büszkélkedhet a gyümölcsös édesség és a finom fűszeresség ügyes egyensúlyával, létrehozva egy ízvilágot, ami kiemelkedik a kézműves sörök világában. A magas minőségű összetevők és a hagyományos sörfőzési technikák használata hozzájárul a gazdag és összetett ízélményhez, így a Floris Passion sör ideális választás azok számára, akik értékelik az egyediséget a sörükben. Arany színével és csábító aromájával a Floris Passion sör nemcsak az ízlelőbimbókat kápráztatja el, hanem vizuálisan is lenyűgöző élményt nyújt. Legyen szó egy napfényes délutánról vagy egy nyugodt esti programról, ez a sör frissítő és élvezetes élményt nyújt az igényes sörkedvelők számára.
 

Teljes leírás