Monyo Mango Hero Mango Ale 10,2º CAN 0,33l
Monyo Mango Hero Mango Ale 10,2º dobozos 0,33l
990 Ft
Egységár: 3 000 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Monyo Mango Hero Mango Ale 10,2º dobozos 0,33l

  • Cikkszám: 606768
990 Ft
Egységár: 3 000 Ft / l

A Hős visszatért, de ezúttal az érett mangócskákat veszi védelmébe. Ez a mango ale szintén nem egy szirupos szuperhős történet, csak tiszta, igazi gyümölcs és egy jó ale kombója, készen arra, hogy megmentse az estéd!

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A MONYO Brewing-ot, amely egyike az ország első újhullámos sörfőzdéinek, 2014-ben alapította Pein Ádám és Németh Anti Kőbányán, azzal a céllal, hogy létrehozzák a kézműves sör 2.0-át. Ádámnak elege lett abból, hogy hiába próbálta hazai kézműves sörökkel kiszolgálni a vendégeit a Kálvin téri MONYO-ban, azoknak a minősége rendkívül ingadozó volt akkoriban. Innen jött az ötlet, hogy saját sörfőzdét alapít. Már csak egy embert kellett találnia, aki sört is tud főzni: ő volt Anti! A cél az első percekben ugyanaz volt, ami ma is: kompromisszummentes sörök gyártása a fogyasztóknak.

Összetevők

maláta, komló, élesztő, víz, mangó püré

Allergének

maláta

Részletes leírás

Kóstold meg a rengeteg valódi mangóból főzött Mango Hero-t, amely olyan mintha egy érett mangóba harapnál. Kissé krémes kortyérzete és a gyümölcs édes-fanyarkás íze remekül harmonizál a klasszikus ale típusú sörrel.

Teljes leírás