Részletes leírás
Az érlelés során megváltozik a rizs keményítőszerkezete, ami rendkívüli aromát és textúrát ad neki - nem véletlenül a sztárséfek kedvence világszerte!
Egy igazi különlegesség: Carnaroli rizs, amelyet az olasz Piemonte régióban fekvő Acquerello birtokon termesztenek.
Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs. Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik. Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett. A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő! Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Carnaroli rizs
Az érlelés során megváltozik a rizs keményítőszerkezete, ami rendkívüli aromát és textúrát ad neki - nem véletlenül a sztárséfek kedvence világszerte!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.