Részletes leírás
Franciaország déli részén, a Camargue-i régióban termesztett rizsfajta, intenzív diós ízzel rendelkezik. Átlagos főzési idő 35-45 perc, főzési módja a rizottó készítésével azonos. Kagylóval vagy hallal tálalva fantasztikus.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Aprószemű, barnás-vörös színű, meglehetősen ragacsos rizs.
Több mint 40 évvel ezelőtt az otthoni konyha utáni sóvárgás élelmiszerimporttá nőtte ki magát, amely ma már a magánháztartásokba küldi a kézzel válogatott ételeket. Antonio Vianinak hiányzott a jó olívaolaj, az őszi szarvasgomba, a liguriai régióból sz
vörös rizs
Franciaország déli részén, a Camargue-i régióban termesztett rizsfajta, intenzív diós ízzel rendelkezik. Átlagos főzési idő 35-45 perc, főzési módja a rizottó készítésével azonos. Kagylóval vagy hallal tálalva fantasztikus.