Részletes leírás
Franciaország déli részén, a Camargue-i régióban termesztett rizsfajta, intenzív diós ízzel rendelkezik. Átlagos főzési idő 35-45 perc, főzési módja a rizottó készítésével azonos. Kagylóval vagy hallal tálalva fantasztikus.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
Aprószemű, barnás-vörös színű, meglehetősen ragacsos rizs.
Több mint 40 évvel ezelőtt az otthoni konyha utáni sóvárgás élelmiszerimporttá nőtte ki magát, amely ma már a magánháztartásokba küldi a kézzel válogatott ételeket. Antonio Vianinak hiányzott a jó olívaolaj, az őszi szarvasgomba, a liguriai régióból származó, szeretett genovai pesto és általában az íz, amivel felnőtt. A családot, amely számára az étkezőasztalhoz tartozott, Németországban alapította. Valahányszor Olaszországban járt, találkozott kistermelőkkel, megkóstolta termékeiket, és segített nekik az export professzionalizálásában. Hazája étkezési kultúráját a családi asztalon túlra is importálta. A választék az antipastitól a csokoládéig, az olívaolajtól a borig terjed.
vörös rizs
Franciaország déli részén, a Camargue-i régióban termesztett rizsfajta, intenzív diós ízzel rendelkezik. Átlagos főzési idő 35-45 perc, főzési módja a rizottó készítésével azonos. Kagylóval vagy hallal tálalva fantasztikus.