Belvedere Riso BIO Carnaroli extra 500g
Cascina Belvedere Bio Carnaroli rizs 500g
2 139 Ft
Egységár: 4 278 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Cascina Belvedere Bio Carnaroli rizs 500g

  • Cikkszám: 591222
2 139 Ft
Egységár: 4 278 Ft / kg

Bio hosszúszemű rizs, amely kiváló rizottókhoz. A Carnaroli rizs tartalmaz a legnagyobb mennyiségben amilózt, egy olyan anyagot, mely tömörré teszi a szemeket. Ettől lesz nagy a rizs nedvszívó képessége és emiatt veszít csak kevés keményítőt a főzés során. Nagyszerűen illik mindenféle rizses ételhez és mivel nem lehet túlfőzni a szakácsok nagy kedvence is. Ajánlott rizottókhoz.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Belvedere farmon a Peak család generációk óta termeli és teszi a család asztalára a legjobb minőségű rizseket, rizottórizseket, harmóniában a természettel. Céljuk a világ minden tájára eljuttatni a legkiválóbb rizseket, megtartva a tradíciókat, szem előtt tartva a környezeti értékeket, mindeközben pedig folyamatosan fejlesztve a technikákat.

Összetevők

bio hosszúszemű rizs

Allergének

zeller, szója

Részletes leírás

A Carnaroli rizs tartalmaz a legnagyobb mennyiségben amilózt, egy olyan anyagot, mely tömörré teszi a szemeket. Ettől lesz nagy a rizs nedvszívó képessége és emiatt veszít csak kevés keményítőt a főzés során. Nagyszerűen illik mindenféle rizses ételhez és mivel nem lehet túlfőzni a szakácsok nagy kedvence is. Ajánlott rizottókhoz.

Teljes leírás