9 di Dante Purgatorio IGP Vemouth Extra Dry 0,75l
9 di Dante Purgatorio IGP Vemouth Extra Dry 0,75l
13 790 Ft
Egységár: 18 387 Ft / l

9 di Dante Purgatorio IGP Vemouth Extra Dry 0,75l

  • Cikkszám: 606747
Átvehető
Szállítható
13 790 Ft
Egységár: 18 387 Ft / l

Halvány citromsárga színű, jellegzetesen virágos illattal, amely megőrzi az Arneis borok jellegzetes körte- és sárgabarack jegyeit, a 9diDANTE Purgatorio intenzív és szokatlanul testes személyiséggel rendelkezik egy fehér Extra-Dry Vermouth-hoz képest. Kerekített ízvilág, amely tökéletesen egyensúlyozza a citrusos és fűszeres jegyeket, ahol a zsálya, menta és kakukkfű kiemelkedően frissítő és enyhén keserű érzést kelt.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A 9diDANTE receptjeit Dante Isteni színjátéka ihlette. A márka dacolva a kategória adta határokkal újradefiniálja azokat. A piemonti hegyek lábánál, Alba mellett készítik Mario Baralis irányításával. A Vermouth di Torino Superiore IGP előírásai szerint elkészített vermut kiemeli a helyi nyersanyagok használatát, ezzel tovább erősítve a kötődését a területéhez és terroir-jához.

 

Részletes leírás

Az első Vermouth di Torino Superiore, amelyet kizárólag Arneis borból készítettek. Egy extra száraz vermut, amelyet hűtött jégkockákkal egyedül is élvezhetsz, ami újragondolja az extra száraz vermuthok élvezési módját is. Tökéletes egy száraz Martinihoz, "Fifty-Fifty" keverékkel (egyenlő részekben száraz vermut és gin).

Teljes leírás