Akashi Meisei 0,5l
Akashi Meisei 0,5l
16 490 Ft
Egységár: 32 980 Ft / l

Akashi Meisei 0,5l

  • Cikkszám: 604936
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
16 490 Ft
Egységár: 32 980 Ft / l

Japán whisky a White Oak Distillery-től melyet a Kobe-tól nyugatra fekvő Akashi városában, a tengerparttól nem messze készítenek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Akashi városában (Japán) található Eigashima Shuzo ( Fehér tölgy) lepárló, egyike a legrégebben működő szeszesital készítőknek, mely eredetileg sake-t készített de mára whisky, bor és umeshu likőr is megjelenik a termékeik között. Immár a kilencedik generáció irányítja a céget Japán egyik legmelegebb és legszárazabb területén, közel az Osaka- öbölhöz.<

Részletes leírás

Illatában vanília, tölgyes fűszerek és maláta jelenik meg. A Blended néven kiadott whisky Japánban - furcsa mód - a malátawhisky mellett melaszból készült szeszt is tartalmazhat, így az európai szabályok szerint nem nevezhető whiskynek. Azonban az exportra kerülő whiskyt már valóban gabona- és malátawhisky keverékéből készítik. A Meisei a gabonawhisky mellett 45%-ban amerikai tölgyfahordóban érlelődött single malt whiskyt tartalmaz. Ízében barnacukor, tejkaramella, maláta, vanília, fűszerek és tölgyfa fedezhető fel.

Teljes leírás