Allegrini San Polo Brunello Di Montalcino DOCG 2017 0,75l
Allegrini San Polo Brunello Di Montalcino DOCG 2017 0,75l
35 590 Ft
Egységár: 47 453 Ft / l

Allegrini San Polo Brunello Di Montalcino DOCG 2017 0,75l

  • Cikkszám: 606936
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
35 590 Ft
Egységár: 47 453 Ft / l

A Brunello nagy erejű és eleganciájú vörösbor, a Sangiovese legszebb kifejezése. Montalcinóban vörösesbarna színe és intenzív aromái és ízei jellemzik.A San Polo-ban, a Montalcino-i Allegrini birtokon a Brunello a föld iránti hatalmas szeretet és tisztelet gyümölcse, és egy erős etikán, minőségen és fenntarthatóságon alapuló bor.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Allegrini borok élethosszig tartó nagykövete, Marilisa Allegrini volt az első olasz nő, aki a Wine Spectator címlapján szerepelt, és nemrég a Cavaliere del Lavoro címet is megkapta. Egy egyedülálló történet hősnője, tele szenvedéllyel és előrelátással, elhivatottsággal és a környezet tiszteletével. Egy történet, amely a valpolicellai (Veneto) családi vállalkozással kezdődik, és 2001-ben Toszkánába érkezésével folytatódik, hogy megvalósítsa az ambiciózus gyártásdiverzifikációs projektet itt, ezen az egyedülálló és sokrétű területen. A San Polo büszke képviselője ennek a projektnek, bio szőlőültetvényeivel, tanúsítványaival, avantgárd pincéjével, ahol a fenntartható építészet uralkodik, és ami a legfontosabb, előremutató filozófiájával.

Részletes leírás

Intenzív rubinvörös szín gránát árnyalatokkal, tiszta és élénk. Illatában az ibolya és az apró piros gyümölcsök jellegzetes aromái érezhetők. Megjelenik benne az erdőtalaj, az aromás fa, a vanília és a lekvár, majd az intenzív és tartós kávé finom jegyei. Szájban meleg karakterű bor, sűrű és testes állaggal. Lecsengése hosszú, határozott tanninokkal. A Brunello di San Polo a termőföld jellemzőinek köszönhetően szépen érik, és a palackban töltött idő előrehaladtával javul.

Teljes leírás