Angostura No1. Rum 0,7l
Angostura No1. Rum 0,7l
40 290 Ft
Egységár: 57 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Angostura No1. Rum 0,7l

  • Cikkszám: 605974
40 290 Ft
Egységár: 57 557 Ft / l

Az Angostura Cask Collection No.1 Oloroso Sherry a Limited Edition Cask Collection legújabb tagja, egy limitált kiadás, amely teljes egészében a különböző típusú hordókban érlelt rumoknak szól. A Cask Collection a House of Angostura gazdag örökségét és művészi tudását mutatja meg a világ legfinomabb rumjainak keverésében. Don Carlos Siegertnek, a márka alapítójának fiának a bizonyítéka, aki arról álmodott, hogy elkészítse a „legtisztább blendjét az újvilágban”. Az Angostura Cask Collection No. 1 Oloroso Sherry 40%-os palackozású és az első rum, amelyet az Angostura sherryhordókban érlelt, egy kitűnő, selymesen tiszta komplex keverék – az óvilágból tanult és az újvilágban tökéletesített technikák fúziójával jött létre.  

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az Angostura®sikeresen forgalmazza ikonikus keserűjeiket világszerte és közel 170 piacra terjednek ki. Az Angostura® aromás keserűk receptje nem változott azóta, hogy az első palackot 1824-ben bemutatták a világnak. Sok márkájuk generációk óta örömet okoz Trinidad és Tobagóban, a rum fő piacán. Mindeközben prémium rumjaik az elmúlt évtizedben számtalan nemzetközi versenyen keltettek feltűnést. Csak az elmúlt évben rumpalettájukat több mint 25 rangos nemzetközi elismeréssel jutalmazták.

Részletes leírás

Ma Trinidad egyetlen rumlepárlójában az Angostura jellegzetes stílusa olyan technikákból fakad, amelyek kiállták az idő próbáját.Csak a legjobb minőségű melaszból készül, erjesztése egyedi élesztőkultúrával történik,a desztilláció pedig folyamatos lepárlás eredménye. A legritkább összetevő, akár 22 éves korig érett, ezeket gondosan válogatták össze, összetettségük és kitűnő aromáik alapján. Kilenc hónapig Oloroso Sherry hordókba kerül. Karakteres, limitált kiadású ultra-prémium "sipping" rum.

Teljes leírás