Aperol aperitivo Barbieri 1l
Aperol aperitivo Barbieri 1l
6 890 Ft
Egységár: 6 890 Ft / l

Aperol aperitivo Barbieri 1l

  • Cikkszám: 986429
Átvehető
Szállítható
6 890 Ft
Egységár: 6 890 Ft / l

Eredeti, a mai napig titkos recept szerint készült édes- és keserűnarancs, rebarbara, kínafa, és encián kivonatokat tartalmazó olasz keserűlikőr Padovából.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Aperolt eredetileg a padovai székhelyű Barbieri cég gyártotta, de jelenleg a Campari csoport gyártja. Az Aperolt eredetileg 1919-ben hozta létre Luigi és Silvio Barbieri, de csak a második világháború után vált sikeressé. Annak ellenére, hogy íze és illata nagyon hasonlít a Camparihoz, az Aperol alkoholtartalma 11% - kevesebb, mint fele a Campariénak. Ugyanolyan cukortartalmúak, és az Aperol kevésbé keserű ízű, illetve a Campari sokkal sötétebb színű. A Németországban árusított Aperol alkoholtartalma egy ideig 15%-os volt, elkerülve a német konténerbetételi törvény előírásait, de 2021 óta ismét 11%-os alkoholtartalommal árusítják.

Részletes leírás

Eredeti, a mai napig titkos recept szerint készült édes- és keserűnarancs, rebarbara, kínafa, és encián kivonatokat tartalmazó olasz keserűlikőr Padovából. Kellemes narancsos színével, alacsony alkoholtartalmával, édesen kesernyés aromájával népszerű aperitif; szódával, gyümölcslével, pezsgővel kiváló long drink alap.

Teljes leírás