Ararat Akhtamar 10 év 0,7l
Ararat Akhtamar 10 év 0,7l
19 690 Ft
Egységár: 28 129 Ft / l

Ararat Akhtamar 10 év 0,7l

  • Cikkszám: 603239
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
19 690 Ft
Egységár: 28 129 Ft / l

Az ARARAT "Akhtamar" örmény brandy, amelyet a gyönyörű legenda után neveztek el: Tamar hercegnő szerelméről szól egy bátor fiatalember iránt, aki minden este meghódította a Van-tó zord vizét az ő kedvéért. Több mint tizenöt párlat kivételes keverékét hozták itt létre, amely telt, lágy, selymes és kellemesen fanyar és hosszan tartó utóízt biztosít ennek a 10 éves brandynek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Ararat a Yerevan Brandy Company által 1887 óta gyártott örmény brandy márka. Fehér szőlőből és forrásvízből készül, hagyományos módszerrel. A márka "hétköznapi italai" 3 és 6 év közöttiek, érlelt brandyjei 10 és 30 év közöttiek. Az Ararat brandy-t elsősorban a volt Szovjetunió országaiban értékesítik, ezek közül a legfontosabbak Oroszország, Grúzia, Ukrajna és Fehéroroszország. A volt Szovjetunió orosz ajkú országaiban az örmény pálinkát konyakként (oroszul: армянский коньяк, tr. armjanskij konjak) forgalmazzák. 1900-ban a termék elnyerte a Grand-prix-díjat Párizsban, amely lehetővé tette az Ararat számára, hogy legálisan "konyak"-nak nevezze brandyjét, viszont ezt a második világháború után visszavonták. 

Részletes leírás

Szín: A meleg borostyán árnyalatok fényes rezes reflexekkel csillogása. Illat: terjedelmes és édes, az aszalt szilva és a fahéj erős jegyeit ötvözi. Íz: Méhviasz, dió és tölgy, aszalt szilva és vanília árnyalataival.

Teljes leírás