Ardbeg 5 éves Wee Beastie 0,7l
Ardbeg 5 éves Wee Beastie 0,7l
22 590 Ft
Egységár: 32 271 Ft / l

Ardbeg 5 éves Wee Beastie 0,7l

  • Cikkszám: 606051
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
22 590 Ft
Egységár: 32 271 Ft / l

Az Ardbeg Wee Beastie a legújabb tag, amely csatlakozott az Ardbeg Distillery Ultimate Range-hez. A mindössze öt éves Wee Beastie egy fergeteges, fiatal "lény", félelmetes ízléssel.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Ardbeg Distillery (skót gaelül: Taigh-staile na h-Àirde Bige) egy skót whisky lepárló Ardbegben, a skóciai Islay, Argyll és Bute sziget déli partján, a Belső-Hebridák szigetcsoportjában. A lepárló a Louis Vuitton Moët Hennessy tulajdonában van, és erősen füstös Islay whiskyt állít elő. A lepárló malátázott árpát használ, amelyet a Port Ellen-i malátákból szereznek be.

Részletes leírás

Illatban a tört fekete bors intenzív aromái vegyülnek szaftos fenyőgyantával és éles füsttel. Hirtelen robbanásszerű érzés tör elő a szájban csokoládétól és kátránytól. A sós húsra hasonlító ízek belesüllyednek a szájpadlásba ezzel felfedve ennek az Islay-ikonnak a belül rejtőzködő vad énjét. Fiatal és intenzíven füstös. Az ex-bourbon és Oloroso sherry hordókban érlelt Wee Beastie tökéletes magában, vagy egy erősen füstös koktél ínycsiklandó fő összetevőjeként.

Teljes leírás