Arrogant Frog Organic Chardonnay 2020 0,75l
Arrogant Frog Organic Chardonnay 2020 0,75l
4 890 Ft
Egységár: 6 520 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Arrogant Frog Organic Chardonnay 2020 0,75l

  • Cikkszám: 605450
4 890 Ft
Egységár: 6 520 Ft / l

Elegáns, aranysárga fehérbor trópusi gyümölcsös, barackos, virágos aromákkal, vaníliás és pirítósos ízjegyekkel. Magában is igazán remek, de érdemes kipróbálni sushi, fehér húsok, kéksajtok vagy gyümölcsös desszertek mellé.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Paul Mas borászat az egyik legjelentősebb pincészet Dél-Franciaországban. Bár a család 1892 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel Languedoc-ban, a borászatot 2000-ben Jean-Claude Mas alapította az édesapjától öröklött 35 hektáros ültetvényen. Az azóta 1120 hektárosra növekedett birtokon több mit 30 féle minőségi szőlőfajtát termesztenek. Jean-Claude Mas hitelességre és kifinomultságra törekszik borai megalkotásában, figyelembe véve a családi hagyományokat, a természeti értékeket, kiemelve a régió csodálatos adottságait. A birtok díjnyertes borait az ínyencek már csaknem 20 országban élvezhetik.

Részletes leírás

Az Arrogant Frog (arrogáns béka) család mindegyik bora tipikusan francia, de megjelenésében és ízvilágában is friss, fiatalos stílussal nyűgözi le rajongóit. Ezek a borok, megalkotójukhoz, Jean-Claude Mashoz hasonlóan büszkék mediterrán származásukra. A név fricska az angolok és amerikaiak számára, akik békacombevőknek nevezik a franciákat. Ez a béka azonban nagy lendülettel tör előre modern külalakjával, formabontó csavarzárjával és nem utolsósorban friss, gyümölcsös, bársonyos boraival, ezzel együtt kedvező áraival! 
 

Teljes leírás