Bathtub Gin 0,7l
Bathtub Gin 0,7l
16 790 Ft
Egységár: 23 986 Ft / l

Bathtub Gin 0,7l

  • Cikkszám: 604545
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
16 790 Ft
Egységár: 23 986 Ft / l

Ennek a díjnyertes ginnek a tökéletesítése eltartott egy ideig, de úgy gondoljuk, hogy megérte. Első lépésben, a rézüstben desztillált gint borókából, korianderből és más illatos növényi anyagokból készítik el, de nem álltak meg itt. Vettek egy merítésnyit ebből a ginből, és gondosan hozzáadnak további hat friss növényi összetevőt – ez a folyamat egy egész hétig tart. Ez az infúziós eljárás lehetővé teszi, hogy azok a friss botanikai ízek – amelyek túl finomak a hagyományos lepárlás túléléséhez – átragyogják a gint.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A 2011-ben alapított Ableforth’s®-t három barát hozta létre, akik egyszerűen olyan különlegesen finom italokat akartak készíteni, amelyeket maguk is élvezhetnek – legyen az gin, rum vagy más finomság. Ihletet merítettek a múltból, a robusztus, friss és szokatlan ízekről ismert italstílusokból, és igazán véresen ízletes szeszes italokat hoztak létre. De az Ableforth egy teljesen modern márka, amely megalkuvást nem ismer alkotás közben. Az infúziótól (az italvilágban hideg keverésként ismert eljárás) és a vákuumdesztilláción át a legjobb minőségű szeszes italokig, beleértve az XO Cognacot is, minden Ableforth ital tökéletes minőségben készül, csak a legkiválóbb módszerek és összetevők felhasználásával, hogy minden korty különleges legyen.

Részletes leírás

Kóstolási jegyzet: Illat: A friss és merész boróka vezeti az illatos citrusfélékkel és kardamommal. A friss narancshéj és a fahéj jegyei csábító illatúak. Íz: Ismét a boróka vezet, a szájban sűrű és krémes érzetet ad, míg a szegfűszeg, a koriander és a kardamom mélységet csempész bele. Lecsengés: Itt az utólagosan hozzáadott növények amik igazán érezhetőek, pici elhúzódó kardamommal és narancshéjjal. A Bathtub Gin kiváló, prémium tonikkal és egy szelet naranccsal.

Teljes leírás