Bathtub Navy Strength Gin 0,7
Bathtub Navy Strength Gin 0,7
21 490 Ft
Egységár: 30 700 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Bathtub Navy Strength Gin 0,7

  • Cikkszám: 606235
21 490 Ft
Egységár: 30 700 Ft / l

A 2018-as Global Spirits Masters Gin Master-ként elismert Bathtub Gin Navy-Strength ugyanazzal a hideg keverési infúziós technikával készül, mint Bathtub Gin, de koncentráltabb botanikai íze van ahhoz az extra alkoholtartalom miatt. Hogyan érik el ezeket a merészebb ízeket? Megzúzzák a növényi összetevőket – a borókát, a szárított narancshéjat, a kardamomot, a szegfűszeget, a koriandermagot és a kaszsia kérgét –, hogy ízük még hangsúlyosabbá váljon.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A 2011-ben alapított Ableforth’s®-t három barát hozta létre, akik egyszerűen olyan különlegesen finom italokat akartak készíteni, amelyeket maguk is élvezhetnek – legyen az gin, rum vagy más finomság. Ihletet merítettek a múltból, a robusztus, friss és szokatlan ízekről ismert italstílusokból, és igazán véresen ízletes szeszes italokat hoztak létre. De az Ableforth egy teljesen modern márka, amely megalkuvást nem ismer alkotás közben. Az infúziótól (az italvilágban hideg keverésként ismert eljárás) és a vákuumdesztilláción át a legjobb minőségű szeszes italokig, beleértve az XO Cognacot is, minden Ableforth ital tökéletes minőségben készül, csak a legkiválóbb módszerek és összetevők felhasználásával, hogy minden korty különleges legyen.

Részletes leírás

Illat: Ütős. A citrusfélék és a boróka érkezik először, ezután a többi fűszeren a hangsúly: kardamom, fahéj, szegfűszeg és koriander. Szenzációs. Íz: "Szájbarágós", bőséges. Az íze ott folytatódik, ahol az illat abbahagyta, citrusfélék, boróka és az előbb említett a fűszerek. Lecsengése: Megdöbbentően hosszú, a szegfűszeg és fahéj záróakkordjaival.

Teljes leírás