BCN Gin 0,7l
BCN Gin 0,7l
18 990 Ft
Egységár: 27 129 Ft / l

BCN Gin 0,7l

  • Cikkszám: 602935
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
18 990 Ft
Egységár: 27 129 Ft / l

Prioratban desztillált, Barcelonában fogyasztott - Ez a mondat jelenti a BCN Gin filozófiáját. Priorat szőlő elixírjének és botanikai összetevőinek mediterrán tisztasága ötvözve a barcelonai éjszakák egyedülálló intenzitásával.A BCN GiN összehasonlíthatatlan bármi mással a piacon. Kiegyensúlyozott, csodálatos mediterrán aromákat és íz-összetettségét a szájban, önmagában is fogyasztható, a tiszta ízek szerelmeseinek az egyik legkülönlegesebb élményben lehet része, de tökéletes keverve is egy frissítő Gin&Tonic élményhez..

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A gin BCN-t a Priorat-hegységben, Katalónia spanyol régiójában desztillálják, míg az ízesítést Barcelonában végzik. Az alkoholos alaphoz a Doc Priorat földjének üledékét használják, Arnold Holtstein (4 lemezes) oszlopban desztillálva. A BCN Gin gyártásához felhasznált összes összetevő természetes: a víz például közvetlenül a Font del Mas Petit forrásból származik, ásványi anyagokban gazdag, ezért tökéletes alapot biztosít a botanikai összetevők kifejezéséhez. Ezek viszont kizárólag helyiek, mint például a boróka, a rozmaring, az édeskömény, a tűlevelek, a füge, a szőlő és a citromhéj.

Részletes leírás

Illata friss, virágos, mediterrán jegyekkel tarkított, majd a boróka titokzatossága és a citrusfélék ereje érkezik előtérbe, ezt pedig egy kis füge és édeskömény zárja akár egy tökéletes nyári délután szellős illata a Prioratban.Ízében a boróka kiemeli a rozmaring és a citrusok erejét, megőrizve a harmóniát, ahogyan azt a híres katalán zseni, Antoni Gaudí építészetében tapasztaljuk. Lecsengése száraz, éles, frissítően hat a barcelonai éjszaka melegében.

Teljes leírás