Bellavista Alma Grande Cuvée 1,5l
Bellavista Alma Grande Cuvée 1,5l
27 190 Ft
Egységár: 18 127 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Bellavista Alma Grande Cuvée 1,5l

  • Cikkszám: 605482
27 190 Ft
Egységár: 18 127 Ft / l

Ez a cuvée megtestesíti Franciacorta kvintesszenciáját és az ideális harmóniát minden Bellavista Franciacorta pezsgő mögött. Többnyire chardonnay szőlőt használnak amely házasítva van pinot nero és kis arányban pinot bianco szőlővel. Franciacorta az Olaszország Champagne-ja.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Bellavista borászatot Vittorio Moretti alapította 1977-ben a Franciacorta régióban, aki úgy döntött, hogy átalakít egy kis családi borászatot pár hektár szőlőterülettel egy minden igényt kielégítő borászattá. A kiemelkedő minőségű szőlőterületek a Bellavista dombon találhatóak, mely nevét a optimális kitettségéről kapta. A szőlőtermesztéstől a borkészítésig minden folyamat természetesen megy végbe.

Részletes leírás

Fontos, hogy ezeknek a boroknak egy része kicsi fehér tölgyfahordókban erjed és érlelődik, amelyek mélységet és összetettséget ad az alapbornak. A bor egy szalma sárga színű, zöldes reflexekkel éselegáns gyöngyökkel.Az aromák az érett gyümölcsöktől a friss virágokon át a vaníliához és egészen az édes tészta illatáig terjed.

Teljes leírás