Beluga Vodka Celebration 0,7l
Beluga Vodka Celebration 0,7l
21 490 Ft
Egységár: 30 700 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Beluga Vodka Celebration 0,7l

  • Cikkszám: 603470
21 490 Ft
Egységár: 30 700 Ft / l

A Beluga Celebration Special Edition egy vodka, amelyet az ünneplés és az ünneplés hangulata ihletett. Az évszázados hagyományok és újítások ötvözésével a Beluga mestereinek sikerült igazi, kifogástalan ízű vodkát alkotniuk. A Beluga vodkához a legtisztább artézi vizet, malátapárlatot és a legjobb természetes összetevőket használják.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Beluga Noble Russian Vodkát először 2002-ben készítette a marinszki szeszfőzde. Magát Mariinszkot 1900-ban alapították Szibériában. 2016 májusában a Beluga együttműködött a Summergate Fine Wine & Spirits-szel, hogy a márka kizárólagos importőre és forgalmazója legyen Kínában. A víz kulcsfontosságú összetevője a Beluga vodka előállításának, a képlet 60%-át teszi ki, ezeket ártézi vízforrásokból nyerik. Egy másik komponens egy speciális (búza) malátapárlat. A Beluga hat ízében kapható: Lalique, Noble, Transatlantic, Allure, Goldline, Celebration és Beluga Epicure.

Részletes leírás

Az egyedülálló Beluga Celebration palack gyártási technológiája meglehetősen összetett. A mesterek vákuumos fémezési eljárást alkalmaznak, amely az üveget dupla platinabevonattal és aranylakkkal borítja, majd az utolsó fázisban a palack díszítése szitafestési módszerrel készül. A modern technológia és a kézművesség kifinomult kombinációja egy igazán exkluzív, luxust, nemességet szimbolizáló terméket hozott létre. A Beluga Celebration kiadás a Beluga ínyenceknek és gyűjtőknek készült.

Teljes leírás