Beluga Vodka Gold Line bőr 0,7l
Beluga Vodka Gold Line bőr 0,7l
66 090 Ft
Egységár: 94 414 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Beluga Vodka Gold Line bőr 0,7l

  • Cikkszám: 999821
66 090 Ft
Egységár: 94 414 Ft / l

Az egyik legfényűzőbb vodka a világon. 100%-ban természetes alapanyagokból készül, bonyolult, hosszas, egyedi eljárással. Emiatt a gyártás limitált, így minden palack egyedi sorszámmal van ellátva. 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Beluga Noble Russian Vodkát először 2002-ben készítette a marinszki szeszfőzde. Magát Mariinszkot 1900-ban alapították Szibériában. 2016 májusában a Beluga együttműködött a Summergate Fine Wine & Spirits-szel, hogy a márka kizárólagos importőre és forgalmazója legyen Kínában. A víz kulcsfontosságú összetevője a Beluga vodka előállításának, a képlet 60%-át teszi ki, ezeket ártézi vízforrásokból nyerik. Egy másik komponens egy speciális (búza) malátapárlat. A Beluga hat ízében kapható: Lalique, Noble, Transatlantic, Allure, Goldline, Celebration és Beluga Epicure.

Részletes leírás

A vodka hitelességét a kupak jelzi, amit a termelő dombornyomású pecsétjével zártak le. A kis kalapács és ecset arra szolgál, hogy legyen mivel letörni és letisztítani az üveg szájáról a viaszburkolatot. Könnyed virágos jegyzetek, finom aroma, terjedelmes test és bársonyos puhaság jellemzi.

Teljes leírás