Belvedere Single Estate Rye Lake Bartazek 0,7l
Belvedere Single Estate Rye Lake Bartężek 0,7l
18 490 Ft
Egységár: 26 414 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Belvedere Single Estate Rye Lake Bartężek 0,7l

  • Cikkszám: 605190
18 490 Ft
Egységár: 26 414 Ft / l

Ritka "Diamond Dankowskie" Rozsból készült, egyetlen birtokról, amely a Bartężek-tó partján található, Lengyelország Mazúriai tóvidékén, ez a kivételesen friss és finom vodka birtokának egyedülálló terroirját tükrözi. A havas, hideg tél megterheli a rozsot, és fejleszti a vodka finom, kifinomult karakterét – ami inkább a régió nyugodt tavaira emlékeztet, mint zord klímájára.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Belvedere Vodka az LVMH által gyártott és forgalmazott lengyel rozsvodka márka. Nevét Belwederről, a varsói lengyel elnöki palotáról kapta, amelynek üvegein illusztrációja látható. A lengyelországi Żyrardów városában gyártják. A márkát 1996-ban vezették be az Egyesült Államokban, mint "luxus" röviditalt, és a világ első szuperprémium vodkájaként kerül forgalomba. Amióta belépett az Egyesült Államok piacára, a Belvedere számos hírességgel együttműködött, köztük Chelsea Handlerrel, Usherrel és John Legenddel. 2015-ben a márkát a 24. James Bond-film, a Spectre hivatalos vodkájának választották.

Részletes leírás

A Single Estate Rye Series a Belvedere mesterségbeli tudását és szakértelmét ünnepli a vodkafőzés terén, valamint azt a képességüket, hogy összetett jellegű vodkákat készítenek. Ha egymás mellett kóstoljuk, a két vodka (Smogory Forest) kimutathatóan eltérő ízprofilt ad, illusztrálva a terroir változatosságát ugyanazon a Dankowskie Diamond rozson, amelyet minden egyedi helyen termesztenek. Döntőbe jutott, 2020-ban az Ultimate Spirits Challenge (97 pont) – A 100 legjobb spirit kategóriában.

Teljes leírás