Belvedere Rye Smogory Forest 0,7l
Belvedere Single Estate Rye Smogory Forest 0,7l
18 790 Ft
Egységár: 26 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Belvedere Single Estate Rye Smogory Forest 0,7l

  • Cikkszám: 604604
18 790 Ft
Egységár: 26 843 Ft / l

A Smogóry Forest ritka "Diamond Dankowskie" rozsból készült, amely egyetlen birtokról származik, amely Smogóryban található, egy kis falu Nyugat-Lengyelországban, amelyet a régió hatalmas, érintetlen erdei vesznek körül. Ez a kivételesen merész, robusztus és zamatos vodka megragadja érintetlen régiójának esszenciáját, felidézve a terroirt uraló sűrű keményfaerdőket.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Belvedere Vodka az LVMH által gyártott és forgalmazott lengyel rozsvodka márka. Nevét Belwederről, a varsói lengyel elnöki palotáról kapta, amelynek üvegein illusztrációja látható. A lengyelországi Żyrardów városában gyártják. A márkát 1996-ban vezették be az Egyesült Államokban, mint "luxus" röviditalt, és a világ első szuperprémium vodkájaként kerül forgalomba. Amióta belépett az Egyesült Államok piacára, a Belvedere számos hírességgel együttműködött, köztük Chelsea Handlerrel, Usherrel és John Legenddel. 2015-ben a márkát a 24. James Bond-film, a Spectre hivatalos vodkájának választották.

Részletes leírás

A Single Estate Rye Series a Belvedere mesterségbeli tudását és szakértelmét ünnepli a vodkafőzés terén, valamint azt a képességüket, hogy összetett jellegű vodkákat készítenek. Ha egymás mellett kóstoljuk, a két vodka (Lake Bartężek) kimutathatóan eltérő ízprofilt ad, illusztrálva a terroir változatosságát ugyanazon a Dankowskie Diamond rozson, amelyet minden egyedi helyen termesztenek. Kiváló, 2020-as Ultimate Spirits Challenge (91 pont).

Teljes leírás