Bobby's Gin 0,7l
Bobby's Gin 0,7l
13 990 Ft
Egységár: 19 986 Ft / l

Bobby's Gin 0,7l

  • Cikkszám: 603288
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
13 990 Ft
Egységár: 19 986 Ft / l

A Bobby's a hagyományos Schiedam jenever és a legfinomabb indonéz fűszerek házasságából született. A valóban egyedi, különleges ízeit a következő növényeknek köszönheti: citromfű, szegfűszeg, koriander, kubeba bors, fahéj keletről, illetve boróka, csipkebogyó és édeskömény nyugatról.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Bobby Alfons nagyapa eredeti Pinang Raci receptje és családi hagyománya, miszerint a jenevert fűszerkeverékével tölti be, Sebastiaan és David unokáját ihlette meg, hogy elkészítsék Bobby's Gin-t. Útjuk Schiedam lendületes városába vezetett és megtalálták a tökéletes kompániájukat, Ad van der Lee lepárlómesterben a Herman Jansen lepárlóban. Együtt 7 generációnyi lepárlási szakértelmet ötvöztek a régi családi recepttel, amiből megszületett a Bobby’s Gin és Bobby’s Jenever. Eme kedvelt nemzetközi szeszesital összeköti a Keletet a Nyugattal, a múltat ​​a jelennel.

Részletes leírás

A Bobby's Gin a holland bátorság kifinomult kifejezése, amelyet indonéz szellemiség táplál. A „Schiedam” gin, például boróka, édeskömény, koriander, csipkebogyó és hagyományos indonéz fűszerek, például citromfű, szegfűszeg, fahéj és kockapaprika friss és fűszeres kombinációja.

Teljes leírás