Bottega Pistacchio 0,5l
Bottega Pistacchio 0,5l
6 290 Ft
Egységár: 12 580 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Bottega Pistacchio 0,5l

  • Cikkszám: 604628
6 290 Ft
Egységár: 12 580 Ft / l

Krémes likőr, kellemesen édes, mérsékelt alkoholtartalommal, intenzív pisztácia aromával. A pisztácia a Közel-Keleten őshonos növény gyümölcse, amely jelenleg spontán nő a szicíliai Etna vulkánon. A kizárólag Szicíliában betakarított pisztáciát hagyományos módszerrel dolgozzák fel, és olyan péppé alakítják, amely megőrzi minden értékes érzékszervi tulajdonságát. A pasztát ezután szakszerűen összekeverjük alkohollal, vízzel és cukorral, így krémes, kerek, bársonyos likőr keletkezik a szicíliai pisztácia intenzív, részegítő aromájával. Egy utolsó simításnyi grappával a Pistacchio Bottega különleges aromájú, egyedivé és összetéveszthetetlenné válik.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Bottega négy évszázados múltra tekint vissza a bor és a grappa világában. A 17. századtól kezdve, amikor őseik földművelőként termesztették a szőlőt, egészen mostanáig, a Bottega grappát és a likőröket világszerte nagyra értékelték. A Bottega borok és likőrök több mint 350 díjat és díjat kaptak, több mint 140 országban és a legfontosabb vámmentes üzletekben és légitársaságokban találhatók. 2017 óta a Bottega Gold a második legkelendőbb pezsgő az utazási kiskereskedelemben az IWSR rangsora alapján.

Részletes leírás

Mérsékelt alkoholtartalmának köszönhetően különösen alkalmas a szájunk édesítésére. Legjobb hidegen szervírozva, nem csak étkezés után, hanem a nap bármely szakában is tökéletes. Koktélok összetevőjeként használják, és alkoholos hatásának köszönhetően ideális panna cotta, sütemények, desszertek vagy fagylaltok mellé.

Teljes leírás