Bükkaranyosi Besztercei Szilva 0,35l
Bükkaranyosi Besztercei Szilva 0,35l
5 990 Ft
Egységár: 17 114 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Bükkaranyosi Besztercei Szilva 0,35l

  • Cikkszám: 606218
5 990 Ft
Egységár: 17 114 Ft / l

A pálinka készítésnek jelentős múltja van Magyarországon és ha már pálinkafőzésről beszélünk, akkor a hagyományos pálinkagyümölcsök szerepét nehéz semmibe venni. Természetesen a hagyományos pálinkagyümölcsökből készült pálinkák nem hiányozhatnak a Bükkaranyosi Pálinka kínálatából sem. 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Bükkaranyosi Pálinka Kft 2008 májusában alakult azzal a célkitűzéssel, hogy kompromisszum nélkül a legmagasabb minőségi kategóriájú, prémium pálinkákat állítson elő. A helyszín kiválasztásában döntő szerepet játszott, a festői környezeten túl, hogy Bükkaranyost három történelmi borvidék öleli körbe, illetve a Bükk hegység közeli és jó lehetőséget teremt a vadgyümölcsök gyűjtésére. A pálinkafőzde rendelkezik a pálinkakészítés technológiai folyamatához szükséges legmodernebb berendezésekkel és ezek működtetéséhez elengedhetetlen szakértelemmel. A technikai háttér és a szakmai hozzáértésük a legmagasabb minőség záloga.

Részletes leírás

Társaságuk számára rendkívül fontos, hogy a termékei alapanyagául szolgáló gyümölcsök a régióban megtalálható, tradícionális magyar fajták közül kerüljenek ki.

Teljes leírás