Bumbu Original Rum 0,7l
Bumbu Original Rum 0,7l
18 090 Ft
Egységár: 25 843 Ft / l

Bumbu Original Rum 0,7l

  • Cikkszám: 604018
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
18 090 Ft
Egységár: 25 843 Ft / l

2020 fontos év volt a lepárló számára, hiszen újabb rajongókat szerzett, amikor az alkoholfokot 40%-ra változtatta és Bumbu Original néven, szinte „új terméket dobott a piacra. Illatában rendkívül sok fűszer, édesség és fahéjas vanília keveredik, mellyel igazán komplex illatvilágot nyújt, melyet a kostóláskor a korty tovább fokoz. Ízében az égetett cukor, méz, fahéj, friss menta és csokoládés narancs jellemez. Édeskésebb ízvilág, ami összességében jellemzi, de mégsem émelyítő, hanem egy nagyon szerethető, magával ragadó rum.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A  Bumbu  eredete és története 1893-at írunk, amikor Barbados szigetén megalapítják a Bumbu rum distilleryt. Mivel már a kezdetek kezdetén a minőséget tűzték ki a zászlójukra, így elmondhatjuk, hogy több mint 120 évvel később is ugyanolyan magas minőségű, kimondottan különleges rumot készítenek a világ számára. De mi biztosítja ezt? Többek között az, hogy Barbados volt az első sziget, ahol rumot kezdtek el minőségben készíteni immár több, mint 400 évvel ezelőtt.

Részletes leírás

A rum eredeti változatát olyan tengerészek találták ki, akik a környéken hajózva, az itteni fűszereket, karibi összetevőket kevertek a rumhoz. A nevét is innen kapta, hiszen ezt nevezték anno Bumbu-nak.

Teljes leírás