Canaima Gin 0,7l
Canaima Gin 0,7l
15 290 Ft
Egységár: 20 387 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Canaima Gin 0,7l

  • Cikkszám: 604637
15 290 Ft
Egységár: 20 387 Ft / l

Az egyedi gin megalkotásának kihívását vállalva a mesterlepárlójuk több száz növényt és gyümölcsöt vizsgált meg, ezernyi ízzel és aromával. Valami különleges elérésére törekvő kutatás egy misztikus helyszínhez vezetett: Amazóniához. A helyi közösségekkel együttműködve és tudásuk felhasználásával a fűszernövényeket és a gyümölcsöket gondosan válogatták össze az esőerdőben, elkerülve a szennyeződéseket, és biztosítva a legjobb minőséget.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Canaima Gint a DUSA lepárlóüzemében állítják elő, Lara államban, Venezuelában. Szeszes italok széles választékát állítják elő itt, köztük a nemzetközi hírű Diplomático Rum-ot is. A lepárló eredete 1959-ig nyúlik vissza. Akkoriban a Licorerías Unidas S.A. tulajdonában volt, amelynek fő részvényese a Seagrams international volt, a világ egyik legjelentősebb gingyártója. Azóta a mesterlepárlók ​​hatalmas szakértelemre tettek szert, amely most az amazóniai eredetű, egyedülálló gin gyártásában teljesedett ki igazán.

Részletes leírás

A Canaïma Gin elkészítéséhez a mesterlepárló tíz egzotikus összetevőt kombinált nyolc hagyományos összetevővel. Az összetevők egy speciális folyamaton mennek keresztül: először egyenként áztatják semleges gabonaalkoholban, majd külön desztillálják őket kis méretű réz üstben. A különböző párlatokat később összekeverik, hogy egyedi ízprofillal rendelkező gint kapjanak.

Teljes leírás