Breuil 15 év mini 0,03l
Château du Breuil 15 év mini 0,03l
1 790 Ft
Egységár: 59 667 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Château du Breuil 15 év mini 0,03l

  • Cikkszám: 604321
1 790 Ft
Egységár: 59 667 Ft / l

Egy kifinomult érett ital. A válogatott alapanyagokból kétszeri lepárlással készül a farncia tölgyfa hordókba kerülő párlat. Az ital minimum 15 éves érlelést kap.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Történetük örökségük nyúlik vissza. A márka eredete és gyökerei a legendás Château du Breuilhez kötődnek. Igazi normandiai zászlóshajó, a birtok több mint 400 éve prominens családok tulajdonában van, akik szeretettel és tisztelettel őrizték. Ma Frédéric Dussart új fejezetet ír e jeles történelemben. A La Spiriterie Française, Château du Breuil Normandy építése izgalmas és merész kihívás ennek a volt informatikai vezetőnek, akinek sikerült átültetnie a bor iránti szenvedélyét a szeszes italok világába. Vállalkozásában támaszkodhat a Château személyzetének szakértelmére, valamint családja és barátai rendíthetetlen támogatására. Együtt egy erős csapatot alkotnak, akik osztoznak a szeszes italok iránti szeretetben és a calvados mellett a rumok és whiskyk gyártásának fejlesztésével igyekeznek kiszélesíteni a Château du Breuil vonzerejét.

Részletes leírás

Kínálatuk vezető terméke, hiszen ez a Calvados megteremtette a Château du Breuil hírnevét a Horeca világban, és azt képviseli, ami egy érlelt, kiváló minőségű Calvados-tól várunk: az alma és a fa tökéletes harmóniája, hárulról érkező fenséges aromákkal.

Teljes leírás