Breuil Fine 0,7l
Château du Breuil Fine 0,7l
11 490 Ft
Egységár: 16 414 Ft / l

Château du Breuil Fine 0,7l

  • Cikkszám: 985903
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
11 490 Ft
Egységár: 16 414 Ft / l

2-3 éves, és 40%-os alkoholfokú ital. Ez a legfiatalabb Calvados a termékcsaládban. Friss, tonizáló, kifinomult, erőteljes, nagyon gyümölcsös. Ez az ital lehetővé teszi az „Appellation Pays d’Auge Contrôlée” Calvadosok családjának megismerését. Egy normandiai illatbomba. Sajátos palackja van, cégük szabadalma. Ideális főzéshez, péksüteményekhez vagy koktélok készítéséhez. 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Történetük örökségük nyúlik vissza. A márka eredete és gyökerei a legendás Château du Breuilhez kötődnek. Igazi normandiai zászlóshajó, a birtok több mint 400 éve prominens családok tulajdonában van, akik szeretettel és tisztelettel őrizték. Ma Frédéric Dussart új fejezetet ír e jeles történelemben. A La Spiriterie Française, Château du Breuil Normandy építése izgalmas és merész kihívás ennek a volt informatikai vezetőnek, akinek sikerült átültetnie a bor iránti szenvedélyét a szeszes italok világába. Vállalkozásában támaszkodhat a Château személyzetének szakértelmére, valamint családja és barátai rendíthetetlen támogatására. Együtt egy erős csapatot alkotnak, akik osztoznak a szeszes italok iránti szeretetben és a calvados mellett a rumok és whiskyk gyártásának fejlesztésével igyekeznek kiszélesíteni a Château du Breuil vonzerejét.

Részletes leírás

Szín: világos arany. Illat: gyümölcsös, zöldalmás, enyhén mentolos. Íz: friss és gyümölcsös, nyájas és finom. Lecsengés: hársfára emlékeztető, hosszú.

Teljes leírás