Breuil VSOP mini 0,03l
Château du Breuil VSOP mini 0,03l
990 Ft
Egységár: 33 000 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Château du Breuil VSOP mini 0,03l

  • Cikkszám: 601121
990 Ft
Egységár: 33 000 Ft / l

A nem túl hosszú,de legalánn 4  éves tölgyfahordós érlelés lágyságot és kiegyensúlyozott borostyánszínt ad. Aranysárga,közepesen testes,elég idős,meleg, ízében ott az érett alma és az aszalt szárított gíümölcsök aromái.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Történetük örökségük nyúlik vissza. A márka eredete és gyökerei a legendás Château du Breuilhez kötődnek. Igazi normandiai zászlóshajó, a birtok több mint 400 éve prominens családok tulajdonában van, akik szeretettel és tisztelettel őrizték. Ma Frédéric Dussart új fejezetet ír e jeles történelemben. A La Spiriterie Française, Château du Breuil Normandy építése izgalmas és merész kihívás ennek a volt informatikai vezetőnek, akinek sikerült átültetnie a bor iránti szenvedélyét a szeszes italok világába. Vállalkozásában támaszkodhat a Château személyzetének szakértelmére, valamint családja és barátai rendíthetetlen támogatására. Együtt egy erős csapatot alkotnak, akik osztoznak a szeszes italok iránti szeretetben és a calvados mellett a rumok és whiskyk gyártásának fejlesztésével igyekeznek kiszélesíteni a Château du Breuil vonzerejét.

Részletes leírás

Szín: világos borostyán színű. Illat: gyümölcsös és összetett, érett alma, friss mandula, világos citrusfélék (narancshéj-lime) és birsalma jegyeivel. Íz: enyhe, de érett gyümölcsös és birs jegyekkel és hosszú lecsengéssel.

Teljes leírás