Chateau Pedesclaux 2015 0,75l
Chateau Pedesclaux 2015 0,75l
32 190 Ft
Egységár: 42 920 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Chateau Pedesclaux 2015 0,75l

  • Cikkszám: 605859
32 190 Ft
Egységár: 42 920 Ft / l

Mint az apellációjának legjobb tételei, a Château Pédesclaux is tükrözi a terroir komplexitását. Pédesclaux, Pauillac tömörségét testesíti meg, amelyet egyedi érzékiség mérsékel. Összetettség, mélység, érzékiség, frissesség és feszültség.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Château Pédesclaux egy olyan birtok, amely teljes mértékben elkötelezett az ökológiai gazdálkodás mellett, egy kiválóságra törekvő család vezetése alatt. A Pédesclaux-nál a szőlőt biogazdálkodással, illetve bizonyos parcellák esetében biodinamikusan művelik.

Részletes leírás

Mély és élénk gránát színű bor. Már illatában rögtön feltűnik a tétel komplexitása. Fekete ribizli, édes narancshéj, és a Petit Verdot-nak köszönhető fűszeres jegyek jellemzik a bor aromáit. Szellőztetés hatására felszabadul az édesgyökér, fahéj és kardamom karaktere. Kifinomult test jellemzi a tételt, mézeskalácsos és enyhén dohányos jegyekkel. A kedves és selymes tanninok gyönyörű egyensúlyt mutatnak az erő, az elegancia és a finomság között. 52% cabernet sauvignon, 42% merlot és 6% Petit verdot házasítása.

Teljes leírás