Chateau Pichon - Longueville 2014 0,75l
Chateau Pichon - Longueville 2014 0,75l
99 890 Ft
Egységár: 133 187 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Chateau Pichon - Longueville 2014 0,75l

  • Cikkszám: 605827
99 890 Ft
Egységár: 133 187 Ft / l

Ez a "Grand Vin Château Pichon Baron 2nd Grand Cru Classé" tétel a birtok történelmi területein termesztett legrégebbi szőlőből származik. Ez az autentikus Pauillac elképesztő érzékszervi élményt kínál fekete gyümölcsös ízeivel és fűszeres jegyeivel. A Château Pichon Baron nagyszerű eleganciát, intenzitást és kivételes hosszúságot mutat a szájban. 80% Cabernet-sauvignon; 20% Merlot

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A birtokot a 17. század végén alapították. A Château Pichon-Longueville Baron, gyakran egyszerűen "Pichon Baron" néven emlegetett borbirtok a bordeaux-i Haut-Médoc borvidék Pauillac területén, a Gironde-torkolat úgynevezett "bal partján" található. Az 1855-ös bordeaux-i klasszifikáción második kategóriába minősítették, és a többi kiváló pauillac-i borhoz hasonlóan a z első számú borukat is nagyra értékelik az erőteljes sötét gyümölcsök, a finomság és az elegancia kombinációja, valamint a sok évtizedes érlelési képesség miatt.

Részletes leírás

A Château Pichon Baron 2014 mély, intenzív bíbor színű, majdnem feketébe hajló. Illata rendkívül kifejező, és hatalmas aromás skálát ad - fekete gyümölcsök, áfonya, fűszerek -, és ötvözi az eleganciát a finomsággal. Ízében finom és precíz, kellemes diszkrétséggel. Finoman beépült hordó használat érezhető benne. A tanninokat kellemesen érett, zamatos gyümölcsös jegyek támasztják alá. A lcsengése jellegzetes, összetett és letisztult. Összességében ez egy teljes, intenzív kóstoló élmény.

Teljes leírás