Chopin Blended Gold 0,7l
Chopin Blended Gold 0,7l
16 290 Ft
Egységár: 23 271 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Chopin Blended Gold 0,7l

  • Cikkszám: 605663
16 290 Ft
Egységár: 23 271 Ft / l

A Chopin Gold Blended kiadása a szeszfőzde legrangosabb vodkái közé tartozik. A burgonya vodka és egy búza összetett keverékéből készült, és a legszigorúbb ínyenceknek is tetszeni fog, összetettségével meglep. A palack dizájnja tökéletesen illeszkedik a különleges eseményekhez vagy fogadásokhoz.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Chopinnál egyedi megközelítést alkalmaznak az italok megalkotásához. Úgy vélik, hogy a vodka definíciója – „íztelen, szagtalan, semleges szeszes ital megkülönböztető karakter, aroma, íz vagy szín nélkül” – egyszerűen téves. Elutasítják azt a közkeletű elképzelést is, hogy minden vodka egyforma. Hogy bebizonyítsák, hogy ezek az állítások tévesek, valami forradalmiat tűztek ki célul: elhatározták, hogy három különböző, egy összetevőből álló vodkát – burgonya-, rozs- és búza- vodkát állítanak elő, hogy bemutassák, mennyire különbözőek lehetnek ezek az italok. Nemcsak egyedi filozófiájukkal különböztetik meg magukat a többi vodkamárkától, hanem azért is, mert nem gyártanak mesterségesen ízesített vodkát. Inkább tisztán hozzák forgalomba vodkáikat, és hagyják, hogy az összetevők magukért beszéljenek. Ők voltak az elsők, akik 1992-ben debütáltak ultra-luxus vodkájukkal, és elsőként adták el termékeiket szabadalmaztatott, "frost" matt palackjukban – ez a design azóta újradefiniálta a vodka szektort. Erről az úttörő kiindulási helyről katalizálták a világméretű luxusvodka-jelenséget. A minőség és az innováció azok az értékek, amelyek Chopint határozzák meg, és az a küldetés vezérli őket, hogy megváltoztassák a vodkáról alkotott elképzeléseket az egész világon.

Részletes leírás

Chopin négyszer desztillálja le ezt a vodkáját, hogy kiváló minőségű és ízű autentikus szeszes ital jöjjön létre. A Chopin Blended Gold vodkának különleges ízevilága azonnal megfog, amelyet az összetevők kiváló minősége és a gondosság ér el.

Teljes leírás