Choya Umeshu Extra Shiso 0,7l
Choya Umeshu Extra Shiso 0,7l
12 890 Ft
Egységár: 18 414 Ft / l

Choya Umeshu Extra Shiso 0,7l

  • Cikkszám: 604181
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
12 890 Ft
Egységár: 18 414 Ft / l

Megőrzi testvére, az Extra Years eredeti karakterét, kellemesen keserű, herbás jegyekkel, amelyek hozzáadott vörös shiso levelekből származnak.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A CHOYA-t a Kondo család alapította 1914-ben, és eleinte a szőlőtermesztésre összpontosított. 1959-ben a vállalat meghozta azt a történelmi döntést, hogy megkezdi az Umeshu gyártását. Ma a CHOYA a világ legnagyobb Umeshu készítője. Küldetésük a legfinomabb Umeshu előállítása és népszerűsítése, amely kizárólag természetes összetevőkből készül. Azt akarják, hogy termékeik mosolyt csaljanak az arcunkra.

Részletes leírás

A gyümölcsöt 40%-os alkoholba áztatják, hogy 17%-nál magasabb cukorkoncentrációt érjenek el. A Choya az Umeshu legismertebb gyártója Japánban és külföldön egyaránt, a világ nyolcadik helyén áll az italmárkák között, folyamatosan növekszik. Ez az Umeshu egy alkohol alapú Ume, egy gyümölcs, amelyet tévesen „japán szilvaként” emlegetnek. Az Ume-t (tudományos neve: Prunus mume Sieb. et Zucc.) gyakran összetévesztik a szilvával (tudományos neve: Prunus domestica L.), amely ugyanabba a csoportba tartozik, nevezetesen Rosaceae Prunus. Ennek a két gyümölcsnek azonban nagyon eltérő tulajdonságai vannak.

Teljes leírás