Clase Azul Ultra Anejo 0,7l
Clase Azul Ultra Anejo 0,7l
1 309 990 Ft
Egységár: 1 871 414 Ft / l

Clase Azul Ultra Anejo 0,7l

  • Cikkszám: 605521
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
1 309 990 Ft
Egységár: 1 871 414 Ft / l

A Clase Azul Tequila Ultra a portfólijuk koronaékszere, egy kitűnő tequilával és dekanterrel, amelyet kizárólag gyűjtők számára terveztek szerte a világon. Az agávéföldektől a palackozásig ez az út közel 14 éve tart. Ez a hihetetlen folyadék öt évig érlelődik, először amerikai whiskys hordókban, majd spanyol hordókban, amelyek korábban sherryt tartalmaztak, és fenséges hatást adnak.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az ikonikus dekanter, a világon egyedülálló alkotás, mexikói kézművesek kezei által, amellyel az álom kezdődött. A név eredendő természetünkből született. Clase Azul – olyan kék, mint az agávé, amelyből szeszes italaik készülnek, és olyan, mint az első Reposado dekanterük festése. Kiváló alkotásaik megvalósítása érdekében 2007-ben megalapították a Tradición Mazahua-t – egy kerámiaműhelyt, amelyben a Clase Azul kézművesei a mexikói kultúra előtt tisztelgő dekanterek megalkotásának szentelik magukat.

Részletes leírás

SZÍN: Sötét borostyán, vörösréz reflexekkel. TEST: Testes. AROMA: Sherry, szárított szilva, sárgabarack és cseresznye. Juharszirup, mogyoró és intenzív tölgy. ÍZ: szárított szilva, fahéj, krém karamell, vanília és kristályos gyömbér.

Teljes leírás