Compass Box Hedonism 0,7l
Compass Box Hedonism 0,7l
37 490 Ft
Egységár: 53 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Compass Box Hedonism 0,7l

  • Cikkszám: 605495
37 490 Ft
Egységár: 53 557 Ft / l

A Hedonism egy blended grain whisky, amelyet több gabonaféle malátázott keverékéből állítottak elő. Nagyobb részben első töltésű bourbon hordókban érlelték a párlatot. Ezenek közönhetően végeredményben egy különleges whiskyt kapunk, melyben vaníliás, vajkaramellás ízjegyek fedezhetők fel, gazdag, kerek testeséggel. 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Még 2000-ben John Glaser egy nagy brit lepárlónál dolgozott, amikor rájött, hogy a skót whisky világában annyi mindent még nem fedeztek fel. A Londonban élő amerikai úgy döntött, hogy valami üdítően mást csinál, és izgalmas, új módokon hozza el több emberhez a skót whisky örömeit. Így hát megalapította a Compass Box-ot, egy invenciózus céget, amely a skót whisky-keverőház rég nem látott modelljére épül, de előremutató megközelítéssel és lankadatlan vágyval, hogy új ízeket alkosson.

Részletes leírás

A Compass Box egy független palackozó, amely nem rendelkezik szeszfőzdével, de szakemberei maguk választják ki a hordókat, amelyek tartalmát aztán szakmai szempontok figyelembevételével kezelik: tovább érlelik, másik hordóba helyezik, utóérlelik, egymással keverve, palackozzák, majd saját márkanéven kiadják. A cég termékei nagy szakmai elismerésre tettek szert az elmúlt években, több whisky szakértő a legjobbak között említi maláta- és gabona whisky-kiadásaitkat.

Teljes leírás