Copperhead Gin 0,5l
Copperhead Gin 0,5l
21 607 Ft
Egységár: 43 215 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Copperhead Gin 0,5l

  • Cikkszám: 604258
21 607 Ft
Egységár: 43 215 Ft / l

A vihar gyomrában, amikor a gin & tonic hirtelen híres lett és végül az ínyencek aperitifjévé vált, a Copperhead az árral szemben úszva keményen maga mögött hagyta a piacot. Amikor az összes versenytárs Western Dry gint gyártott, a Copperhead visszatért a gin gyökereihez, és megalkotta az igazi London Dry gint.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

2013 nyarán járunk, amikor Yvan Vindevogel, gyógyszerész-vállalkozó érdekes kapcsolatot fedez fel a gin hatalmas ereje és gyógyszerészi hivatása között. Egy csendes vasárnap délelőtt egy csésze tea mellett az újságot olvasva belebotlik egy cikkbe Gin lenyűgöző történetéről. Felkeltette az érdeklődését az ital az ősi ereje és gyógyászati ​​története, ezért új életre szóló célt tűz ki maga elé: mint gyógyszerész szívvel és lélekkel megáldott ember, a ginnel való kísérletezés öröme legyen az embereké is. Lehetőséget ad nekik, hogy alkimistáik legyenek és megalkossák saját „életelixírjüket”.

Részletes leírás

Sok összetevőt próbáltak a tökéletes gin elkészítéséhez, és a majd egy hónapig tartó, különböző tételekkel kísérletezés után megtalálták a bizonyoz 5 összetevő tökéletes egyensúlyát(A boróka, koriander, angelica gyökér, cardamom, narancshéj). Megszületett az első Copperhead gin, és a Copperhead London Dry Gin, vagyis az eredeti nevet kapta.

Teljes leírás