Del Professore Crocodile Gin 0,7l
Del Professore Crocodile Gin 0,7l
15 090 Ft
Egységár: 215 571 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Del Professore Crocodile Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605709
15 090 Ft
Egységár: 215 571 Ft / l

Egy felújított változatú old tom gin Olaszország fővárosából. Ez a verzió édesebb, mint a normál ginek, viszont mellette borsos és kicsit citrusos. Aki édesre vágyik, annak tökéletes választás.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A vermut szerelmeseinek egy csoportjának ötletét tehát egy igazi mesterember keltette életre, a megfelelő gondolkodásmóddal és munkamódszerrel, valamint az elfeledett receptek felelevenítésének és a már-már elfeledett kézműves hagyományt tükröző termékek megalkotásának képességével. Ez a kézművesség a bölcsességről és a türelemről szól, az iparosodás jelenlegi irányzatának ellentéte. Emberek egész közösségéről szól – termesztők, szüretelők, lepárlómesterek –, akik saját készségeikkel hozzájárulnak a végtermék integritásához és minőségéhez. Gyártási etikájuk hisz abban, hogy a közvetlen kapcsolat – olykor igazi barátság – a gyártási folyamatban résztvevők között legalább olyan fontos, mint az alapanyagok minősége, vagy a recept tökéletessége.

Részletes leírás

Az Old Tom Gin Crocodile egy új élmény a Del Professore kalandon belül. Ez egy friss és közvetlen gin intenzív boróka- és citrusaromával, amelyet a koriander, a bodza és a jamaicai szegfűbors finom árnyalatai egészítenek ki. Ízében telt, vanília és az egzotikus fűszerek jegyei finoman puhítják.

Teljes leírás