Del Professore Madame Gin 0,7l
Del Professore Madame Gin 0,7l
19 190 Ft
Egységár: 27 414 Ft / __CulinarisProduct.MeasurementUnit@enum.KM

Del Professore Madame Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605195
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
19 190 Ft
Egységár: 27 414 Ft / __CulinarisProduct.MeasurementUnit@enum.KM

A Gin Madame az olasz gyógynövényhagyomány szellemét testesíti meg, és azért jött létre, hogy kellemes, könnyen iható gint kínáljon, amely tökéletes élményt nyújt a szakértő és kezdő ginfogyasztók számára egyaránt.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A vermut szerelmeseinek egy csoportjának ötletét tehát egy igazi mesterember keltette életre, a megfelelő gondolkodásmóddal és munkamódszerrel, valamint az elfeledett receptek felelevenítésének és a már-már elfeledett kézműves hagyományt tükröző termékek megalkotásának képességével. Ez a kézművesség a bölcsességről és a türelemről szól, az iparosodás jelenlegi irányzatának ellentéte. Emberek egész közösségéről szól – termesztők, szüretelők, lepárlómesterek –, akik saját készségeikkel hozzájárulnak a végtermék integritásához és minőségéhez. Gyártási etikájuk hisz abban, hogy a közvetlen kapcsolat – olykor igazi barátság – a gyártási folyamatban résztvevők között legalább olyan fontos, mint az alapanyagok minősége, vagy a recept tökéletessége.

Részletes leírás

A gyógynövények és fűszerek keveréke, beleértve a borókát, citromot, narancsot, tansy-t, zedoáriát, fahéjat és kassziát, szokatlanul meglepően intenzív és friss összképet. Desztillátumok és forrázatok keverékéből készült, hosszas érlelés után nyeri el jellegzetes borostyánsárga színét. A Gin Madame intenzív virág- és gyógynövényes aromákat enged, amelyek lágyítják az erős íz erejét. Ízben kellemesen meleg és aromás,a gyantás és virágos jegyeket érezhetjük benne.

Teljes leírás