Del Professore Vermuth Classico 0,75l
Del Professore Vermuth Classico 0,75l
9 690 Ft
Egységár: 12 920 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Del Professore Vermuth Classico 0,75l

  • Cikkszám: 605198
9 690 Ft
Egységár: 12 920 Ft / l

A Classico-val a Del Professore újra megalkotta azt a vermuth stílust, amely Olaszországban a 18. század végén volt népszerű. Az alapbort aromtatikus és gyógyszeres herbáriákkal gazdagítják, amelyeket Torino környékén, az Alpok magaslatain szednek valamint hagyományosan használt egzotikus fűszerek is kerülnek az italba.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A vermut szerelmeseinek egy csoportjának ötletét tehát egy igazi mesterember keltette életre, a megfelelő gondolkodásmóddal és munkamódszerrel, valamint az elfeledett receptek felelevenítésének és a már-már elfeledett kézműves hagyományt tükröző termékek megalkotásának képességével. Ez a kézművesség a bölcsességről és a türelemről szól, az iparosodás jelenlegi irányzatának ellentéte. Emberek egész közösségéről szól – termesztők, szüretelők, lepárlómesterek –, akik saját készségeikkel hozzájárulnak a végtermék integritásához és minőségéhez. Gyártási etikájuk hisz abban, hogy a közvetlen kapcsolat – olykor igazi barátság – a gyártási folyamatban résztvevők között legalább olyan fontos, mint az alapanyagok minősége, vagy a recept tökéletessége.

Részletes leírás

Borostyán szín jellemzi, míg ízében az alábbi fűszerek jelennek meg: vanília, szegfűszeg és szerecsendió. Az édességet rendkívül jól egyensúlyozzák a citrusos jegyek, lecsengésében pedig a kínafakéreg és a tárnics jelenik meg.

Teljes leírás