Részletes leírás
Borostyán szín jellemzi, míg ízében az alábbi fűszerek jelennek meg: vanília, szegfűszeg és szerecsendió. Az édességet rendkívül jól egyensúlyozzák a citrusos jegyek, lecsengésében pedig a kínafakéreg és a tárnics jelenik meg.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
A Classico-val a Del Professore újra megalkotta azt a vermuth stílust, amely Olaszországban a 18. század végén volt népszerű. Az alapbort aromtatikus és gyógyszeres herbáriákkal gazdagítják, amelyeket Torino környékén, az Alpok magaslatain szednek valamint hagyományosan használt egzotikus fűszerek is kerülnek az italba.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A vermut szerelmeseinek egy csoportjának ötletét tehát egy igazi mesterember keltette életre, a megfelelő gondolkodásmóddal és munkamódszerrel, valamint az elfeledett receptek felelevenítésének és a már-már elfeledett kézműves hagyományt tükröző termékek megalkotásának képességével. Ez a kézművesség a bölcsességről és a türelemről szól, az iparosodás jelenlegi irányzatának ellentéte. Emberek egész közösségéről szól – termesztők, szüretelők, lepárlómesterek –, akik saját készségeikkel hozzájárulnak a végtermék integritásához és minőségéhez. Gyártási etikájuk hisz abban, hogy a közvetlen kapcsolat – olykor igazi barátság – a gyártási folyamatban résztvevők között legalább olyan fontos, mint az alapanyagok minősége, vagy a recept tökéletessége.
Borostyán szín jellemzi, míg ízében az alábbi fűszerek jelennek meg: vanília, szegfűszeg és szerecsendió. Az édességet rendkívül jól egyensúlyozzák a citrusos jegyek, lecsengésében pedig a kínafakéreg és a tárnics jelenik meg.