Del Professore Vermuth Superior Barolo 2019 0,75l
Del Professore Vermuth Superior Barolo 2019 0,75l
11 690 Ft
Egységár: 15 587 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Del Professore Vermuth Superior Barolo 2019 0,75l

  • Cikkszám: 605200
11 690 Ft
Egységár: 15 587 Ft / l

Az Ettore Germano pincészet Barolo "Vigneto Cerretta" adja az alapbort a Vermouth Superiore del Professore italnak. A Del Professore cég aprólékos és kézműves italkészítési folyamatának köszönhetően a bor szerkezete, az aromák finomsága és az elegáns tanninok csak tovább gazdagodnak a gyógynövények hozzáadásától, melyek a következőek: ürömfű, rebarbara, vanília, kínafakéreg és szegfűszeg.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A vermut szerelmeseinek egy csoportjának ötletét tehát egy igazi mesterember keltette életre, a megfelelő gondolkodásmóddal és munkamódszerrel, valamint az elfeledett receptek felelevenítésének és a már-már elfeledett kézműves hagyományt tükröző termékek megalkotásának képességével. Ez a kézművesség a bölcsességről és a türelemről szól, az iparosodás jelenlegi irányzatának ellentéte. Emberek egész közösségéről szól – termesztők, szüretelők, lepárlómesterek –, akik saját készségeikkel hozzájárulnak a végtermék integritásához és minőségéhez. Gyártási etikájuk hisz abban, hogy a közvetlen kapcsolat – olykor igazi barátság – a gyártási folyamatban résztvevők között legalább olyan fontos, mint az alapanyagok minősége, vagy a recept tökéletessége.

Részletes leírás

A hordóban érlelés második szakasza tökéletes harmóniába hozza a fűszereket a már amúgy is nemes Barolo vörösborral. Ez a "házasság" egy gyönyörű egyensúlyban lévő Vermuth-ot eredményez.

Teljes leírás