Részletes leírás
A hordóban érlelés második szakasza tökéletes harmóniába hozza a fűszereket a már amúgy is nemes Barolo vörösborral. Ez a "házasság" egy gyönyörű egyensúlyban lévő Vermuth-ot eredményez.
Az Ettore Germano pincészet Barolo "Vigneto Cerretta" adja az alapbort a Vermouth Superiore del Professore italnak. A Del Professore cég aprólékos és kézműves italkészítési folyamatának köszönhetően a bor szerkezete, az aromák finomsága és az elegáns tanninok csak tovább gazdagodnak a gyógynövények hozzáadásától, melyek a következőek: ürömfű, rebarbara, vanília, kínafakéreg és szegfűszeg.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A vermut szerelmeseinek egy csoportjának ötletét tehát egy igazi mesterember keltette életre, a megfelelő gondolkodásmóddal és munkamódszerrel, valamint az elfeledett receptek felelevenítésének és a már-már elfeledett kézműves hagyományt tükröző termékek megalkotásának képességével. Ez a kézművesség a bölcsességről és a türelemről szól, az iparosodás jelenlegi irányzatának ellentéte. Emberek egész közösségéről szól – termesztők, szüretelők, lepárlómesterek –, akik saját készségeikkel hozzájárulnak a végtermék integritásához és minőségéhez. Gyártási etikájuk hisz abban, hogy a közvetlen kapcsolat – olykor igazi barátság – a gyártási folyamatban résztvevők között legalább olyan fontos, mint az alapanyagok minősége, vagy a recept tökéletessége.
A hordóban érlelés második szakasza tökéletes harmóniába hozza a fűszereket a már amúgy is nemes Barolo vörösborral. Ez a "házasság" egy gyönyörű egyensúlyban lévő Vermuth-ot eredményez.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.