Diplomatico Exclusiva DD+ 2 pohár 0,7l
Diplomatico Exclusiva DD+ 2 pohár 0,7l
18 590 Ft
Egységár: 26 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Diplomatico Exclusiva DD+ 2 pohár 0,7l

  • Cikkszám: 605597
18 590 Ft
Egységár: 26 557 Ft / l

A Diplomático Reserva Exclusiva legfeljebb tizenkét évig érlelt, exkluzív rumtartalékok keveréke, amelyet a lepárló Master Blender-jei gondosan válogattak össze.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Diplomático lepárlóüzeme az Andok-hegység lábánál fekszik Venezuelában, ahol a legtisztább vizek folynak, hogy a rumok legjavát készítsék. A helyszínt is gondosan választották ki, mivel közel van a környék főbb cukorfeldolgozó üzemeihez. Az 1959-ben alapított Licorerías Unidas S.A (LUSA) főrészvényese, a Seagram’s International, a világ egyik legnagyobb bor- és szeszesital-gyártó vállalata révén birtokolta a lepárlót. 2002-ben a LUSA-t eladták venezuelai vállalkozók egy csoportjának, és 100%-ban magántulajdonban lévő venezuelai vállalattá vált, amely jelenlegi nevét vette fel: Destilerías Unidas S. A. (DUSA). A cég büszke arra, hogy független, családi tulajdonban lévő üzemeltető. A lepárlóüzem egyedülálló, mivel 3 különböző lepárlási eljárást alkalmaz, amelyek keveréssel kombinálva olyan egyedi rumokat eredményeznek, mint a Diplomatico Reserva Exclusiva, amely világszerte elismert rum.

Részletes leírás

Egyedülálló test és kiváló egyensúly párosítása tette ezt a többszörösen díjnyertes rumot az ínyencek és szeszes italok kedvelőinek referenciájává az egész világon. A narancshéj, a karamella és az édesgyökér aromáival, tiszta ízvilágot sugároz, amit a toffee jegyei követnek, csábító, hosszan tartó lecsengéssel.

Teljes leírás