Dolce Cilento Limoncello 0,7l
Dolce Cilento Limoncello 0,7l
10 790 Ft
Egységár: 15 414 Ft / l

Dolce Cilento Limoncello 0,7l

  • Cikkszám: 605349
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
10 790 Ft
Egységár: 15 414 Ft / l

A Dolce Cilento limoncellója az Amalfi-part közelében található Cilento és Vallo di Diano Nemzeti Parkból származó bio citromhéjból készül. Fogyassza egy kiadós étkezés után vagy fagylalt mellé.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Dolce Cilento székhelye Olaszország Campania régiójában található, egy rövid útra a gyönyörű Amalfi-parttól. Bár a lepárló környezete tagadhatatlanul álomszép, gyakorlati előnyei is vannak. A föld hihetetlenül termékeny, és ideális a Dolce Cilento likőrportfóliójához használt gyümölcsök termesztéséhez. Ezt a finom limoncellót fő termékükként palackozzák, de elismert dinnye- és lédús görögdinnyelikőr is készül itt. Általános szabály, hogy az összes gyümölcsöt a betakarítást követő két órán belül feldolgozzák, és a héját pontos hőmérsékleten, több hétig tiszta alkohollal áztatják. Ez segít abban, hogy az összetevőkből a lehető legtöbb ízt nyerjék ki, minimálisra csökkentve ezzel a savanyúságot vagy a keserűséget. A Dolce Cilento kizárólag bio Amalfi citromot használ limoncellójában. Ezek a világszerte elismert citromok lédússáguk, édességük, intenzív (de kellemes) illatuk és a savasság egyensúlyának köszönhetően tökéletesek a limoncello-hoz. Sokkal nagyobbak is az átlagnál.

Részletes leírás

A Dolce Cilento limoncello illata könnyed és friss, a citromhéj dominál az eukaliptusz árnyalataival. Megbolondítja a szájpadlást, édes citromléből és enyhe dióból álló, jól lekerekített jegyeivel. A lecsengés pedig hosszú és elhúzódó.

Teljes leírás